Reading en healing

Spirituele reading en healing

 

Wat kan ik voor je betekenen:

Zit je in de ‘knoop‘; ik help je kijken naar wat jou dwars zit.

Is jouw (kleine) kind onrustig of kan het niet slapen; ik help je.

Energetische reiniging van een huis / perceel.

De workshop LichtZin ‘Spirituele bewustwording en groei’.

De Lichtbrief: ik geloof dat we op de wereld zijn om te leren, om te groeien. Om je daarbij een beetje op weg te helpen schrijf ik de Lichtbrief.  Deze verschijnt op deze site en op Facebook (Ymaura1).

Mis je nog iets in deze lijst, of vraag je je af of iets mogelijk is: daag me uit!

Claudy

 

Voor het maken van een afspraak of meer informatie ben ik te bereiken:

06 54 21 49 99

claudy@ymaura.nl

 

Te volgen via Facebook: ymaura1

 

6 reacties op “Reading en healing

 1. Claudy, je hebt me geweldig geholpen. Wat een ervaring om door middel van een telefoongesprek zoveel verlichting te krijgen! Onvoorstelbaar hoe je het voor elkaar krijgt om me te helpen zoveel ‘ruimte’ in mijn lichaam te creëren. Het ‘blok pijn’ is voor een groot gedeelte opgelost. Zoiets kun je niet uitleggen, dat moet je ervaren!
  Ik ben je ontzettend dankbaar.

 2. Ik volg de workshop LichtZin ‘Spirituele bewustwording en groei’. Erg leuk om in groepsverband de workshop te volgen. De workshop is afwisselend met opdrachten, oefeningen en het delen van ervaringen. Ik kijk uit naar de volgende workshops!

 3. Ik wens iedereen een Claudy in zijn/haar leven toe!
  Ze heeft een bijzondere gave die ze door haar nuchterheid en vrolijke kijk op de wereld heel fijn overbrengt/inzet. Claudy heeft mij (en mijn kinderen) al veelvuldig op verschillende manieren geholpen. Momenteel volg ik de workshop Lichtzin ‘Spirituele bewustwording en groei’. Super leuk om samen met anderen inzichten te krijgen. Een aanrader voor persoonlijke groei!

 4. Ongelofelijk wat Claudy kan. Tijdje terug is Claudy door een bekende van mij geadviseerd voor onze kinderen. Ik geloof hier totaal niet, maar was zelf machteloos. Ik stapte erin met het idee baat het niet schaad het niet. Resultaat was gelijk zichtbaar. Ongelofelijk! Claudy ook geadviseerd bij anderen en ook zij ervaren hetzelfde. Echt mensen, Claudy is een hele fijne vrouw. Doet haar werk vanuit haar hart en kan je oprecht bij obstakels helpen. Dikke 10 voor deze vrouw!

 5. Via WhatsApp contact gehad met Claudy over mijn onrustige gevoel, aardstraling m.b.t. onze nieuwbouw woning en over onze twee dochters (2,5 en 5 jr). Wat een prettig contact en goed gevoel had ik hier bij. Claudy is bereid alle vragen te beantwoorden en gaat tot het uiterste om je hulpvraag met positief resultaat af te sluiten. Ik voel mijzelf al een stuk rustiger en wil snel eens kijken naar jouw cursus. Absoluut een aanrader dus en voor mij krijgt het zeker nog een vervolg. Nogmaals bedankt Claudy!

 6. Claudy heeft ons geholpen met onze oudste dochter. Net 3 jaar en zeer hoog sensitief. Veel momentjes bang in huis, op haar hoede en vaak even over haar schoudertje kijken. Juist op zo’n jonge leeftijd wil je veiligheid en geborgenheid kunnen bieden. Dat is lastig als haar wereld zo veel groter is dan je eigen. Claudy kon ons op nuchtere manier toelichten wat er met ons meisje gebeurt. Hoe zij als een bouwlamp is voor entiteiten, alsware een lampje in de nacht voor motjes. Ze heeft praktische handvatten gegeven om op alle dag in te zetten. Daarnaast heeft ze en soort ‘beschermschild’ om haar heen geplaatst zodat ze niet de hele dag ‘aangetikt’ wordt door jan en alleman.

  Tijdens de zwangerschap van onze jongste dochter was ik zelf overwerkt en met 30 weken opgenomen in het ziekenhuis na een flinke buikgriep, met uitdroging tot gevolg. Ik heb me altijd veel zorgen gemaakt over wat het babytje allemaal zou meekregen. Nadat Claudy haar foto zag was de eerste reactie: “Was er iets met jou tijdens deze zwangerschap? Erg verdriet of zorgen”. Wauw spijker op z’n kop en erg confronterend. Ook hier heeft Claudy ons mee geholpen.

  Onze beide meisjes mogen weer kind zijn zonder grote lasten met zich mee te dragen. Bedankt daarvoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *