Workshop LichtZin

LichtZin ‘Spirituele bewustwording en groei’

In deze workshop leer ik je allereerst de basis; hoe kun je je afschermen van negativiteit, hoe verwerk je de informatie die op allerlei wijze tot je komt en hoe kan jij jou veilig ontwikkelen?

Wanneer je ontdekt dat je dingen soms anders ziet / voelt / hoort / weet dan veel andere mensen, kan het lastig zijn om je weg te vinden, hoe hiermee om te gaan. Misschien voel je je zelfs in paniek van als deze ‘extra prikkels’ die tot je komen.

Waarom heb jij deze gave? Wat moet je hiermee? Wat wil je hiermee?

Tijdens deze workshop begeleid ik je met dit proces. Langzaam leer je je gevoeligheid te ontdekken, wat past wel bij jou, en wat niet. Ik leer je hoe je je kunt afschermen, zodat je jouw kwaliteit ten goede kunt gebruiken en niet als een storende factor ervaart.

Je leert om te gaan en gebruik te maken van je gave en je wereld hierin te verbreden. Zodat je je kwaliteit als zodanig ervaart en niet als last.

Omdat we in een kleine groep werken is het erg fijn om te horen hoe iemand anders hiermee omgaat; alleen al de herkenning van ‘gelijk gestemden’ is fijn. Je staat zeker niet alleen hierin en je bent niet raar!

Wanneer: 1 keer in de 2 maanden op dinsdag bij mij thuis (Almelo) van 19.15u tot 21.30u. Datum in overleg; meestal de even maanden, de 1e dinsdag.

Kosten:  € 15,- per keer. De informatie van de avond + oefening krijg je mee naar huis.

Heb jij interesse in deze workshop? Neem dan contact met me op.

claudy@ymaura.nl

06 54 21 49 99

Claudy